Ukoliko si tražila/o neki poseban odgovor na pitanje “Ko se krije iza ovog bloga?”, žao mi je, moraću da te razočaram. Iza bloga se ne krije niko poseban, samo jedna studentica književnosti i istovremeno zaljubljenik u umjetnost. Moje ime je Milica Vuković, rođena sam na jedan kišni, aprilski dan u Banjaluci, a na jedan sunčani, oktobarski dan sam se preselila u Beč, gdje sam krenula da studiram komparativnu književnost na Bečkom univerzitetu. Trenutno završavam studije, a nakon toga ću da nastavim sa masterom u ovoj oblasti, isto tako u Beču.

Knjigocrvić-Zajedno u svijet umjetnosti

Knjigocrvić je nastao iz čiste ljubavi prema knjigama, želji za upoznavanjem tog svijeta i ideji dijeljenja znanja. Ovo će biti stranica, na kojoj ćeš moći da pronađeš neke prijedloge knjiga, ali pročitaš i različite zanimljive sadržaje o svijetu književnosti, umjetnosti i svim ostalim zanimljivim društvenim naukama.

S toga, ukoliko i ti pišeš, a nemaš možda svoj blog ili platformu, slobodno mi pošalji sadržaj ili teme o kojim bi željela/želio da pišeš, i ja ću ga rado objaviti na ovoj stranici i navesti tebe kao autora.

Molim te samo, ukoliko se odlučiš na ovaj korak, da sadržaj koji ćeš poslati ne bude uvrijedljive prirode, prema tome, nikakav politički sadržaj, ili bilo kakav oblik rasizma, nacionalizma, patriotizma, šovinizma, netolerancije ili vrijeđanja.

Nadam se da ćeš zajedno sa mnom uživati u beskrajnom svijetu umjetnosti i ljepote.